Forse winst verwacht

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Speciale Editie

Wij verwachten met dit aandeel een forse
winst te maken

Tot nu toe 312% rendement en dit is pas het begin!
  

  
Zelden ben ik zo enthousiast geweest over een belegging in ons grondstoffenportfolio als over dit bedrijf. De laatste keer dat ik zo enthousiast was, betrof het mijnbouwbedrijf Ivanhoe Mines, waarop sindsdien een rendement van ruim 580% is behaald.

Dit keer betreft het een energiebedrijf in Canada. Sinds we dit bedrijf in de SlimmeGrondstofAandelen portefeuille hebben opgenomen, hebben we maar liefst 312% rendement gemaakt.

Er zit nog veel meer in het vat!

Bovenstaande rendementen zijn ook voor u haalbaar. Samen met de experts van vermogensbeheerder Vimco Luxembourg hou ik dagelijks de grondstoffenportefeuille van SlimmeGrondstofAandelen in de gaten en informeer ik abonnees actief middels nieuwsbrieven en nieuwsartikelen.

Ter kennismaking heb ik vandaag een bijzondere aandelentip!
 

Voor de lage kennismakingsprijs van € 14,50 kunt u de bedrijfsanalyse van dit olie- en gasbedrijf vandaag nog ontvangen en krijgt u direct toegang tot de volledige, actuele grondstoffenportefeuille van SlimmeGrondstofAandelen.

 
Om u bekend te maken met het type analyses dat u van SlimmeGrondstofAandelen  kunt verwachten, leg ik u in heldere taal uit waarom wij verwachten dat de koers van een aandeel wel MOET stijgen op termijn. In dit geval gaat het om stijgingen van honderden procenten. Dat leg ik u graag uit in het volgende deel.

 

Waarom ik honderden procenten
koerswinst verwacht


Aardgas condensaten

Het bedrijf achter deze aandelentip is een olie- en gasbedrijf dat zich richt op de aankoop, exploratie, ontwikkeling en productie van olie- en gasvelden en bevindt zich in het olierijke Montney gebied in Canada. Dit deposito bevat misschien nog wel meer schalie-olie en schaliegas dan het populaire Permian olieveld in Texas!

Het Montney gebied is interessant vanwege de hoge concentraties aardgascondensaten. Deze condensaten worden gebruikt om zware olie te verfijnen via een zogenaamd fracking proces. Normaal moeten olieraffinaderijen deze condensaten tegen hoge prijzen inkopen om hun olie door pijpleidingen te kunnen transporteren, terwijl in het Montney gebied deze condensaten al in ruime mate voorhanden zijn.

De condensaten zijn zelfs bijna nog waardevoller dan de olie zelf!


Lage grondprijs

Nog een voordeel van het Montney gebied is dat de grond hier vele malen goedkoper is dan in bijvoorbeeld Texas. Waar een hectare in het Permian veld tussen de USD 27.500 en USD 50.000 kost, ben je in de Montney slechts USD 1.850 tot USD 13.800 kwijt per hectare. Het oliebedrijf waar ik het over heb wordt momenteel gewaardeerd op USD 3.300 per hectare.

Dat is dus een onderwaardering van maar liefst 80%, alleen al voor de grond!


Lage productiekosten

Dit oliebedrijf heeft nog een groot pluspunt: het kan olie tegen zulke lage kosten produceren en afzetten tegen dusdanig interessante prijzen, dat het bedrijf zelfs bij een olieprijs van tussen de USD 30 en USD 35 nog steeds winstgevend is!

Het bedrijf heeft namelijk een fors belang in een leverancier van geavanceerde fracking technologie, waardoor het in staat is deze technologie te gebruiken tegen kostprijs. Deze investering zal zichzelf daardoor in zeer korte tijd terugbetalen. Tevens leidt deze technologie ertoe dat er veel sneller grotere hoeveelheden olie en gas kunnen worden vervaardigd. De technologie is dusdanig baanbrekend dat het belang van ons olie- en gasbedrijf op termijn zelfs evenveel waard kan zijn als de gronden in de Montney!

 

Valuta-effect

Nog een voordeel is het valuta-effect. Het olie- en gasbedrijf exporteert haar olie naar de Verenigde Staten. De Canadese dollar staat momenteel veel lager genoteerd dan de Amerikaanse dollar, waardoor het bedrijf dus in staat is valutawinsten te boeken op deze transacties.

Het bedrijf wordt ook nog eens bestuurd door een ondernemer van wereldklasse die zelf ook veel aandelen bezit, waardoor zijn belangen gelijk zijn aan die van de aandeelhouders: een stijgende beurskoers. Daarnaast is het bedrijf schuldenvrij en heeft het een enorme kaspositie, waardoor het ook financieel stabiel is.
 

Onze analyse toont aan dat dit bedrijf de potentie heeft om meerdere malen over de kop te gaan, wat honderden procenten rendement betekent!

 

Naast de analyse krijgt u voor een periode van 3 maanden toegang tot mijn complete portfolio met grondstofaandelen. U heeft inzage in alle bedrijfsanalyses, u krijgt handige tips bij het beleggen en bovendien ontvangt u 1 maal per maand mijn nieuwsbrief, met daarin interessante nieuwsfeiten en nieuwe aanbevelingen.


Geen verplichting maar wel garantie

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. De analyse heeft u dan al in uw bezit.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

600_button_anonneer_hier.jpg 

 
Ik heet u graag van harte welkom bij SlimmeGrondstofAandelen.

Afgelopen week ben ik toegevoegd aan de galerij van auteurs op de website van www.BeleggersPlaats.nl Klik hier om mijn biografie te lezen.

Ik wens u welvarende en voorspoedige beurzen toe. 

 
Met vriendelijke groet,

Slimme Grondstof Aandelen

  

SlimmeGrondstofAandelen