Mooi aankoopmoment

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

Alleen dit weekend op te vragen

Complete analyse uranium-aandeel

Deze positie maakte in een jaar al 95% winst,
maar er zit nog veel meer in het vat. Bovendien krijgt u 
 

600_button_3_maanden_gratis.jpg
 

 
Even voorstellen
 

Geachte lezer van Slimme Grondstof Aandelen,  

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Als abonnee bent u gewend de rapporten en nieuwsberichten van deze nieuwsbrief te ontvangen van mijn collega-beleggingsanalist Peter Havik. Aangezien Peter zich sinds kort toelegt op een andere nieuwsbrief, neem ik deze taken met veel plezier van hem over. 

Een korte persoonlijke introductie. Na mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik cum laude mijn master Finance behaald. Ervaring heb ik opgedaan bij onder andere Royal DSM, EY Montesquieu Finance en Rabobank, alvorens als beleggingsanalist en vermogensbeheerder aan de slag te gaan bij Vimco Luxembourg (het voormalige Lunar Vermogensbeheer) en Slimme Grondstof Aandelen.  

Ik kijk er naar uit om gezamenlijk met u de zoektocht naar mooie grondstof-bedrijven voort te zetten.  

Met vriendelijke groet,   

Michael Gielkens
Beleggingsanalist

 


 

SlimmeGrondstofAandelenTer introductie en om alle lezers van deze nieuwsbrief een kijkje in onze keuken te gunnen, kunt u alleen dit weekend de complete bedrijfsanalyse opvragen van bovenvermelde bijzondere uranium mijn.

U leest in dit rapport waarom uranium niet weg te denken is in de energiesector.

Enkele fragmenten uit het rapport:

SlimmeGrondstofAandelen

 
In onze Slimme Grondstof Aandelen bedrijfsanalyse van mei 2016 hebben we dit uraniumbedrijf besproken en in onze grondstoffenportefeuille opgenomen. Op moment van schrijven heeft dit bedrijf sindsdien een rendement opgeleverd van maar liefst 94,7%. Het is een exploratiebedrijf dat zich richt op de aankoop en ontwikkeling van uraniumprojecten in Noord- en Zuid-Amerika.

Ik stuur dit bericht omdat dit aandeel naar onze verwachting op niet al te lange termijn aan de Amerikaanse Russel 3000 index zal worden genoteerd. Een notering aan de Russel 3000 index volgt als een bedrijf voldoende marktwaarde heeft. Dit bedrijf heeft eerder deze week een nieuwe uranium mijn aangeschaft. Deze transactie heeft er volgens ons toe geleid dat de marktwaarde nu voldoende omvang heeft om voor notering aan de Russel 3000 index in aanmerking te komen.

Een indexnotering is interessant om een primaire reden. De afgelopen jaren is indexbeleggen in trackers die de beurs volgen (tracken) enorm populair geworden onder beleggers. Ter illustratie: over een periode van drie jaren (eindigend in augustus 2016) hebben beleggers maar liefst USD 1,4 biljoen vermogen verplaatst naar beleggingen in deze trackers. Trackers doen niets anders dan de aandelen die op een index staan genoteerd op te nemen in hun indexfondsen. Als ons aandeel aan de Russel 3000 wordt genoteerd, zal dit dus tot gevolg hebben dat de indexfondsen een positie zullen nemen in het bedrijf. Met de bedragen die omgaan in deze indexfondsen kan dat een fors koopvolume tot gevolg hebben, met potentieel ook een forse koersstijging.

Deze analyse is representatief voor de analyses van Slimme Grondstof Aandelen. Zo weet u precies waar u in belegt en wat de kansen en risico’s zijn.

Beleggen in grondstoffen is speculatief, maar de winsten kunnen groot zijn. We proberen zoveel mogelijk de risicovolle investeringen uit de weg te gaan. Op eigen houtje is het té risicovol u zich in dit segment te begeven.

Wij helpen u graag hierbij!

Deze volledige analyse krijgt u direct toegestuurd als u nu een abonnement afsluit. U hoeft enkel op onderstaande button te klikken om het rapport en de login gegevens vandaag nog in huis te hebben.

 

600_button_anonneer_hier.jpg

 
Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers, dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? We heten u graag van harte welkom.

Ik wens u welvarende en voorspoedige beurzen toe. 

 
Met vriendelijke groet,

Slimme Grondstof Aandelen