Kennismaken voor €14,50 met grondstofaandelen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Vandaag voordelig kennismaken
voor €14,50

 Eén van de puurste zilverbeleggingen ligt voor u klaar

Wij maakten 241% pure winst met Great Panther Silver.
Gaat dit nieuwe aandeel hier straks overheen?

 
Mijn laatste opname in de grondstoffenportfolio haalde in de drie weken dat dit aandeel onze lijst siert, al 10% koerswinst. En dat in een tijd dat zilver weer even pas op de plaats maakt…

Ik verwacht veel van deze ambitieuze zilverproducent!

De 10% van afgelopen weken is nog maar een voorbode. Ik had bij de start van mijn grondstoffenportfolio 18 maanden geleden niet gedacht dat in deze korte periode de teller voor Great Panther Silver op +241% zou staan, maar de +617% winst die we haalden met Ivanhoe Mines spant helemaal de kroon.

Welkom in de wondere wereld van het beleggen in grondstoffen en edelmetalen.

Deze rendementen kunt u ook gaan halen met onze hulp. Samen met het grondstoffenteam van Lunar Vermogensbeheer houd ik dagelijks de grondstoffenportfolio scherp in de gaten en reageer alert bij koop- of verkoopmomenten.

Vandaag een bijzondere aandelentip die ik u van harte aanbeveel.

Om een grote groep beleggers warm te maken voor deze bijzondere beleggingscategorie, heb ik een mooi aanbod.
 

Voor de lage kennismakingsprijs van €14,50 kunt u de bedrijfsanalyse van deze bijzondere zilverproducent vandaag nog in huis halen en u krijgt onmiddellijk toegang tot de complete en actuele grondstoffenportfolio, met daarin een rijk aanbod aan zilver- en goudaandelen.

 

Aantrekkelijk zilveraandeel!

De onderneming achter mijn actuele aandelentip richt zich op de acquisitie, exploratie, ontwikkeling en rendabele productie van edelmetaaldeposito’s, met de nadruk op zilver.

Het bedrijf bezit momenteel zes producerende zilvermijnen in Mexico en sloot 2016 af met een opbrengst van 18,7 miljoen SEO’S (silver equivalent ounces).

Naast de actieve mijnen beschikt de onderneming over een vijftal exploratieprojecten. Ook hier ligt de nadruk op zilver en ook deze projecten liggen allen in Mexico.

Met meer dan 70% van de omzet afkomstig uit de verkoop van zilver, mag de onderneming zich met recht een pure silver producer noemen.
 

En ook de keus om zich enkel op Mexico te richten is tot nu toe zeer winstgevend gebleken. Mexico is ’s werelds grootste zilverproducent en beschikt over een wetgeving en infrastructuur die mijnbouw optimaal faciliteren.

 
Het bedrijf beschikt over een managementteam met vele decennia ervaring in de mijnbouwindustrie en een gezond kasboekje. Er staat voor USD 858 miljoen aan bezit op de balans, met een kleine USD 130 miljoen aan contanten.

Met een productie die spoedig boven de 20 miljoen SEO per jaar zal liggen, doe je inmiddels mee met de grote jongens en mag je de huidige marktwaarde van CAD 1,8 miljard een onderwaardering noemen.

 

Mexico

Dat deze zilverproducent zich volledig op Mexico richt is een logische en veilige keuze. Mexico is een politiek en financieel stabiel land met een strategische ligging en een moderne infrastructuur op het gebied van communicatie en transport.

Wetgeving en logistiek zijn optimaal ingesteld om mijnbouw te faciliteren en sinds de Spaanse conquistadores er in de 16e eeuw neerstreken heeft het land al vele miljarden onsjes edelmetaal voortgebracht.
 

Mijnbouw is een belangrijke bron van inkomsten en Mexico staat sinds 2010 bovenaan de lijst van zilverproducerende landen met een jaarproductie (2016) van 180 miljoen oz Ag (Ag = zilver).

 
Dat deze mijnbouwer zich voor het overgrote deel op zilver richt, is inmiddels een grote plus gebleken. Het bedrijf is sinds 2004 in Mexico actief en weet als geen ander hoe je winstgevende zilvermijnen moet herkennen en waar je ze voor een ‘prikkie’ kan kopen.

zilverToen wij het bedrijf eind 2010 voor het eerst in de portefeuille opnamen, beschikte het over 3 producerende mijnen met een jaaropbrengst van 7 miljoen SEO’s (silver equivalent ounces). Zes jaar later heeft deze onderneming de beschikking over 6 producerende mijnen met een jaaropbrengst van een kleine 20 miljoen SEO’s.

Tezamen met een stijgende zilverprijs zag de onderneming z’n aandeel in de eerste helft van 2016 stijgen van CAD 5,- naar CAD 25,-.

 

Aantrekkelijk geprijsd

Het aandeel raakte wat oververhit waarna later de koers implodeerde. Roekeloze beleggers kunnen zo verliezen maken.

Koop nooit als koersen overspannen raken. Hier komt onze expertise om de hoek kijken.

Een opzienbarend rapport over deze zilverproducent had als conclusie dat de koers op drift was geraakt, maar dat had niets te maken met de kwaliteit van het bedrijf. Sterker nog, men sprak lovend over de assets, de werkwijze, het management en de financiële huishouding.

Inmiddels schommelt de koers rond de CAD 10 per aandeel en dit biedt ons inziens de mogelijkheid om voor een mooie prijs te speculeren op de stijging van de zilverprijs.

Zeker met één van de puurste zilverbeleggingen!

Vraag nu de uitgebreide bedrijfsanalyse op en ontdek de kansen die er liggen door in deze zilverproducent te investeren.
 

€14,50


Gratis abonnement als bonus!

Naast de analyse krijgt u voor een periode van 3 maanden toegang tot mijn complete portfolio met value aandelen. U heeft inzage in alle bedrijfsanalyses, u krijgt handige tips bij het value beleggen en bovendien ontvangt u 1 maal per maand mijn nieuwsbrief, met daarin interessante nieuwsfeiten en nieuwe aanbevelingen.


Geen verplichtingen maar wel garantie

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. De analyse heeft u dan al in uw bezit.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!


200_analyse.jpg 

 
Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

Peter Havik

  

  SlimmeGrondstofAandelen