Slimme Grondstoffen 1 jaar GRATIS

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Goud en zilver nog maar aan het begin van opwaartse cyclus. Ervaar het zelf…

U krijgt één jaar GRATIS abonnement van mij

De meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief van
  
Nederland realiseert nu al winsten tot 600%


 
We staan nog maar in het prille stadium van de opwaartse cyclus voor goud en zilver, waarbij zilver nog eens de verwachtingen van goud overtreffen.

Een bijzondere periode breekt aan!

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt een jaar lang een gratis abonnement om zodoende samen met ons de rit mee te maken… De rit naar boven!

Zilver kan tot ongekende hoogte gaan stijgen!

Als gevolg van de economische en politieke problemen in de verschillende regio’s blijven beleggers en centrale banken naar verwachting veel goud kopen, terwijl het aanbod van goudmijnen vanaf 2018 weer zal afnemen.

Als gevolg hiervan zal de opwaartse druk op de prijs van goud verder toenemen.

Steeds meer analisten verwachten een uitbraak van goud en zilver. De eerste voortekenen hebben we al gezien. Ieder die mijn adviezen heeft opgevolgd, heeft inmiddels al een klein fortuin verdiend met mijn zilver- en ook goudaandelen.

Great Panther Silver deed al 313%!

Mijn portefeuille kent een grote diversiteit. Of het zilver- of goudmijnen zijn, ETF’s, zilveren of gouden munten, ze zullen allemaal meestijgen. Mijnen hebben een soort hefboomwerking, waarbij winsten (en verliezen) een stuk harder doorwerken.

Er staat ons nog heel wat moois te wachten.

Ik zet voor u enkele van mijn topposities op een rij, die vanaf de start een plaats hebben in mijn grondstoffenportfolio: 

Goudmijn : +128%
Junior mijnbouwer : +611%

Daarnaast kennen we stijgingen als +93% voor een uraniummijn, +200% voor een Canadese mijnbouwbouwer die zich richt op de toekomstige exploitatie van goud, koper, nikkel en platinum.

 

Krijgen we een mega correctie?

Het lijkt er steeds meer op dat de lage rente en de hulpprogramma’s in Europa en de VS de bubbel aan het opblazen zijn.

Zijn aandelen te duur geworden? Kunnen we dit jaar nog een mega correctie verwachten met een omvang die groter is dan acht jaar geleden?

Die kans is zeker aanwezig. Mensen zullen vluchten uit aandelen en hun heil zoeken in goud en zilver.

Mocht de FED de rente met een hoger tempo gaan verhogen, dan zullen de gevolgen nog groter zijn. Ook obligaties raken uit de gratie en ook dan zullen goud en zilver in populariteit stijgen. Zo ook de prijzen.

Ik kan u geen beter advies geven, dan een mandje met goud- en zilveraandelen aan te leggen.

 

Is het moment voor u aangebroken?

Hoe vaak heeft u zich afgevraagd mee te willen doen met deze rit naar boven. Onze abonnees hebben al kapitalen verdiend met de winsten op deze aandelen.

Maar niet getreurd: Er liggen nog zoveel kansen op ons te wachten.

Om die reden geef ik iedereen die koudwatervrees heeft nu een HEEL JAAR LANG EEN GRATIS ABONNEMENT.

Mijn naam is Peter Havik en werk samen met de collega’s van BeleggersPlaats. Ik ben tevens verbonden aan de vermogensbeheerder Lunar. 

Deze combinatie levert een concentratie aan kennis op die u weer kunt gebruiken bij het uitbreiden en onderhouden van uw aandelenportefeuille met edelmetalen en grondstoffen. Van mijn uitgever mag ik u vandaag een eenmalige aanbieding doen voor een heel jaar lang GRATIS abonnement op Slimme Grondstof Aandelen

 

U krijgt 1 jaar GRATIS abonnement!

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze unieke selectie aandelen, krijgt u alleen vandaag het tweede jaar GRATIS van ons.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.

U betaalt nu tijdelijk slechts €199,50 voor 24 maanden advies en een volledig abonnement op de grondstoffen nieuwsbrief.

Dat is omgerekend nog geen 9 euro per maand.

U betaalt normaal gesproken €199,50 voor 12 maanden, nu krijgt u het dubbel aantal maanden voor dezelfde prijs.

U maakt gelijk kennis met mijn complete Slimme Grondstoffen portefeuille.

U ontvangt mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe aandelen.

Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het beleggen in goud, zilver en grondstoffen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen!

Maar er is nog een service die we u niet willen onthouden: U kunt voortaan op onze website uw eigen persoonlijke portfolio bijhouden. Deze service is uniek! U kunt zelfs uw eigen persoonlijke wensenlijstje samenstellen en volgen in de tijd. Een soort kweekvijver.

 

1 jaar GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug garantie

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. Slimme Grondstof Aandelen biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

  

600_button_abonneer_hier.gif   

 

Investeer nu amper 200 euro om straks met grote kans megawinsten te maken met uw goud- en zilverportefeuille  

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik