Laatste dag Grondstofbeleggen voor €14,50

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

ACTIE WEEK: Dit is de laatste dag

 

De beste beleggingskeuze voor de lange termijn

Laatste dag grondstof- beleggen voor €14,50

Deze week is het grondstoffenweek, 
   
met speciale aandacht voor goud en zilver. 
  

 
Het houdt u misschien al langere tijd bezig, maar is het moment nog niet gekomen om kennis te maken met mijn inmiddels veelbesproken grondstoffenportefeuille.

Het zal u niet ontgaan zijn dat grondstoffen steeds meer een thema worden, na een aantal jaren in de schaduw te hebben gestaan.

Grondstoffen en edelmetalen zijn ondertussen uitgebroken of staan op uitbreken

Voorkom dat u straks zegt: “Had ik maar…”.

U heeft nu nog tijd om de rit naar boven met ons mee te maken.

Alleen deze week kunt u nog voor €14,50 een volledig instap-abonnement afsluiten. Gedurende drie maanden bent u volledig abonnee, en maakt u gebruik van al onze services en krijgt u alle actuele aanbevelingen.
 

Maar het meest bijzondere is de toegang tot de complete grondstoffenportfolio, waar u onmiddellijk toegang tot krijgt.

 
Lees in deze editie waar de kansen liggen en hoe om te gaan met de risico’s. Iedere portefeuille zou voor een deel uit grondstoffen en edelmetalen moeten bestaan.

SlimmeGrondstofAandelen

  

Met grondstoffen en edelmetalen kunnen extreem hoge rendementen gehaald worden

Als belegger ben je snel geneigd je te laten leiden door de waan van de dag. Niets menselijks is ons vreemd.

Maar achter de coulissen spelen zaken af die minder besproken worden dan al het sensatienieuws, dat in feite geen richting geeft aan uw denken.
 

Met betrekking tot grondstoffen wil ik het volgende aan u kwijt: Grondstoffen, goud en zilver zijn al langere tijd weer een zeer interessant beleggingsobject.

 
De totstandkoming van de prijzen van goud, zilver en bijvoorbeeld ook uranium, is niet altijd logisch te verklaren, maar zeker is wel dat door een aantal belangrijke feiten er in deze markten enorme kansen liggen.
 

 • De vraag naar goud en zilver neemt alsmaar toe, met name China en Azië zijn enorme groeimarkten.
 • Grondstoffen staan nog maar aan het begin van hun cyclus!
 • Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium is de sterke toename van kerncentrales in Azië, met name in India en China.
 • Goud en zilver worden steeds meer gezien als veilige haven wanneer het weer eens mis gaat.
 • ZILVER WORDT HET NIEUWE GOUD! De zilverprijs stijgt hard nu!

 

Door de volgende feiten kan het niet anders dan dat de vraag naar grondstoffen de komende jaren flink gaat stijgen

 

China

Wat denkt u dat er de komende decennia in China gebeurt als de bijna 1,4 miljard Chinezen een steeds grotere welvaart bereiken?

In China heeft slechts een kleine 6% van de bevolking een auto. In westerse  landen ligt dat tussen 50% en 75%!

Wat denkt u dat dit betekent voor de grondstoffenmarkt, als er de komende jaren steeds meer auto’s geproduceerd worden voor de sterk groeiende groep die een hogere welstand gaat bereiken.

We spreken over een markt van 1,4 miljard Chinezen.
  

U leest nu in het nieuws dat de groei in China wat is vertraagd… Dat zegt toch helemaal niets over de enorme markt die hier ligt en alleen maar groter en groter wordt. Wie verder kijkt (en durft) kan niet anders concluderen dat grondstoffen u straks op hele grote winsten zet.

 

Uranium

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan met name in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting rond 2018 een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

SlimmeGrondstofAandelen 

Mijnen

De grootste winsten worden gehaald bij goud, zilver- en uraniummijnen. Wij focussen ons op de meest slimme investeerders in de grondstoffenmarkt. Wij hebben een aantal ondernemingen in het vizier die spotgoedkoop mijnen kopen waar grote hoeveelheden goud, zilver en uranium in de grond zitten.

Zodra de vraag stijgt ‘zetten ze de kraan open’.
  

Zo hebben wij sinds begin vorig jaar al winsten geboekt van 72% met onze uraniummijn. Onze zilverproducent leverde ons al 311% winst op.

 

Goud

Goud laat zich moeilijk voorspellen, maar zeker is dat goud steeds meer een houvast wordt. In feite ziet het er voor goud nog beter uit dan u van de media hoort. Goud wordt in de meeste gevallen gemeten aan de Amerikaanse dollar.

Goud wordt steeds meer de standaard. Na het loslaten van de goudstandaard is er valse lucht ontstaan in de markt. Een loze ruimte die het valutarisico flink vergroot. Goud zal fungeren als fundament.

In China en India is de vraag naar goud explosief gestegen. De goudprijs wordt echter niet alleen bepaald door vraag en aanbod. Kijk alleen maar naar de koppeling tussen goud en de dollar.


Zilver

Zilver stijgt nog veel harder dan goud. ‘Zilver wordt het nieuwe goud’ is een veelgehoorde term. Onze zilverproducent haalde al 311%.

 

Beleggen in grondstoffen vergt kennis,
discipline en geduld

Juist die kennis is zo belangrijk. Een heel team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het opbouwen van een uitgebalanceerde grondstoffenportefeuille.

Een aparte tak binnen Lunar Vermogensbeheer baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

Onze analisten bezoeken jaarlijks verschillende investment bijeenkomsten in Vancouver, Toronto en Denver, waar zowel de grote producenten als opstartende exploratiebedrijven hun activiteiten promoten.

Bij de keuze van toekomstige beleggingen richt Lunar zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina en palladium.

Het gaat hier zonder uitzondering om gezonde bedrijven met een positieve cashflow, ervaren management en schaarse producten.

Desondanks worden ze op de beurs sterk ondergewaardeerd. Onze Slimme Grondstof Aandelen zijn speculatief van aard, maar de kans op spectaculaire rendementen is hoog.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles.

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat. In ons team zit een mijnbouwspecialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers.

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een relatief laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

In overleg met mijn uitgever mag ik aan u deze week de complete grondstoffenportefeuille ter beschikking stellen tegen de lage instapprijs van slechts €14,50.

 

U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete grondstoffenportefeuille.

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

 

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Niet goed geld terug garantie!
   

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de standaard prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif   

 

Let op: Deze actie loopt alleen deze week!  

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik