Een strategie die u extra rendement oplevert

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Onze beleggers zijn lovend:

Deze strategie levert u extra rendement op

Lees meer over de slimme combinatie
die iedere belegger zou moeten kennen

 

 
Het gaat goed met de ontwikkeling van de goudprijs. Dat geldt niet alleen voor goud, maar ook voor goudmijnen en in meerdere mate voor de junior goudmijnen.

Ik maak dit inzichtelijk aan de hand van de resultaten van de afgelopen zes weken.

 

SlimmeGrondstofAandelen

Goud : +7%
Goudmijnen : +18%
Junior mijnen : +26%
Mijnaandeel : +77%

 
De bewegingen van de goudprijs werken harder door op de aandelen van mijnen, waarbij het effect op de junior mijnen nog sterker is.

Om die reden wijs ik u vandaag op ons kroonjuweel. De prijs van deze hoofdrolspeler in de mijnbouw is in de afgelopen zes weken alweer met 77% gestegen. De totale winst vanaf de opname in september 2015 is al opgelopen tot 539%.

Reden temeer dit aandeel vandaag in de schijnwerpers te zetten.


Presentatie

Afgelopen week heb ik een lang gesprek gehad met een club beleggers die het als een drempel ervaren om in goudaandelen (en mijnen) te gaan beleggen. Het hele spectrum aan grondstofaandelen was voor deze groep beleggers een te ver van hun bed show.

Voldaan reed ik huiswaarts, want ik heb deze sympathieke club beleggers weten te overtuigen van onze werkwijze en de kansen die er liggen in deze markten.

De insteek van mijn presentatie was het aandeel waar ik zojuist over sprak. Het aandeel dat onze beleggers op een winst heeft gezet van inmiddels +539%. Wie begin dit jaar instapte staat al op +77%.

SlimmeGrondstofAandelen


Over wat voor aandeel gaat het hier?

Deze hoofdrolspeler in de branche is een junior mijnbouwbedrijf dat zich richt op de exploratie en toekomstige productie van goud, koper, nikkel en platinum group metals (platina, palladium, en rhodium). Het bedrijf is actief in Afrika en is in het bezit van een aantal veelbelovende exploratie projecten.

Het aandeel zelf zit al een tijdje stevig in de lift met een rendement van maar liefst +581% in 4 maanden tijd! En er lijkt vooralsnog geen einde aan te komen. Dit heeft alles te maken met het enorm rijke Kamao-Kakula Copper Project in Congo. Met name de Kakula Discovery in het zuidwesten van de Kamoa Mining Licence overtreft alle verwachtingen en heeft inmiddels een depositoberaming van 20 miljard pond koper aan Indicated & Inferred Resources. Hiermee staat de voorlopige beraming voor het gehele Kamoa/Kakula Project op 74 miljard pond aan Indicated & Inferred Resources. Er is op dit moment enkel exploratie gaande in Kamoa, maar er is inmiddels wel een zogeheten Preliminary Economic Assessment afgerond. Dit soort rapporten geven een kijkje in de toekomstige productie van het project. Zoals het er nu uitziet, zal Kamoa voor de eerste 10 jaar een productie van 300.000 ton koper per jaar moeten kunnen realiseren. Uitgaande van een prijs van USD 3,- voor een pond koper wordt de Net Present Value van Kamoa op een kleine USD 5 miljard geschat. 


Werkwijze

Ik opereer niet alleen. Ik werk nauw samen met een team aan ervaren analisten die verbonden zijn aan onze afdeling vermogensbeer.

We hebben nauwe banden met de ondernemingen waar we in beleggen. Persoonlijk spreek ik de CEO’s regelmatig tijdens mijn bezoek aan internationale beurzen en seminars.

Na een lange en gedegen voorbereiding zijn we de meest kansrijke aandelen successievelijk aan onze vermogensbeheer portefeuilles gaan toevoegen.

We zijn in staat geweest om vanaf de start in september 2015 een grondstoffenportfolio op te bouwen, waarin goud- en zilveraandelen een belangrijke positie innemen.

Parallel daaraan ben ik deze kennis gaan inzetten voor de nieuwsbrieven van BeleggersPlaats. Dit monde uit in www.SlimmeGrondstofAandelen.nl


Strategie

Wed nooit op één paard. Een open deur? Nee, zeker niet. Nog teveel beleggers zetten in op een te eenzijdig opgebouwde portefeuille. Onze grondstofaandelen bieden enorme kansen om de portefeuille op een mooie winst te zetten, maar we doen dat altijd gedoseerd.
 

Afhankelijk van uw beleggersprofiel raden wij aan een ondergeschikt deel van de portefeuille in te richten met grondstoffen, goud en zilver. Denk aan zo’n 5% tot 15%.

 
Dit item is tijdens mijn bezoek aan de beleggersclub uitgebreid besproken. Los van de inhoudelijke kant van het grondstofbeleggen, was dit een eye opener. Ze zagen nu ook in dat het geen wilde beleggingen zijn, maar een weloverwogen strategie die een aanvulling vormt op de bestaande portefeuille.

Het ‘geheim van de smid’ zit hem in de kwaliteit van de aandelen die voor winsten kunnen zorgen zoals in het genoemde voorbeeld in deze nieuwsbrief.

Om de resultaten inzichtelijk te maken, heb ik onderstaande tabel met de resultaten van mijn portfolio voor u bijgewerkt.

 

Resultaten actuele Grondstoffen Portfolio
We gaan richting de 100% rendement

SlimmeGrondstofAandelen

 

100% rendement

We gaan nu richting de 100%! U begrijpt dat deze portefeuille prachtige winsten heeft opgeleverd voor zowel de vermogensbeheerklanten als de abonnees op onze nieuwsbrief.

Ik wil u adviseren gebruik te maken van het moment. Nog steeds zijn de meeste van onze aandelen zwaar ondergewaardeerd. Er liggen nog prachtige resultaten in het verschiet.

Zie deze aandelen niet als een wild speculatief avontuur, maar als een aanvulling op uw bestaande aandelenportefeuille.


Start met het beleggen in grondstoffen voor slechts €47,50 per kwartaal

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke de komende periode maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft. 

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich nu abonneren voor slechts €47,50 per kwartaal of voor voor wie wenst €199,50 per jaar.

 

Abonneer hier

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Indien gewenst, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen. Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!
 

KLIK HIER

 
Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen.

  

Succes met beleggen,
Peter Havik100_peter_havik.jpg 
Peter Havik
Lunar Vermogensbeheer